Obsedat sexual, prins în Capitală. Teroriza femeile din stațiile și în mijloacele de trasport public

Polițiștii din Capitală au reținut un bărbat care teroriza femeile ce se aflau în stațiile și în mijloacele de trasport public, în sensul că făcea gesturi obscene în fața lor.

La data de 29 februarie 2024, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Brigada de Poliție pentru Transportul Public au reținut un bărbat, în vârstă de 41 de ani, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

În fapt, la data de 23 februarie 2024, Brigada de Poliție pentru Transportul Public a fost sesizată de către o tânără, cu privire la faptul că, în timp ce ar fi călătorit cu tramvaiul, ar fi observat un bărbat care are un comportament nepotrivit, în sensul că se poziționează în fața femeilor, săvârșind acte sexuale explicite.

În această dimineață, 29 februarie 2024, în jurul orei 08.00, în urma activităților investigativ-operative, polițiștii l-au prins în flagrant pe bărbat, în timp ce săvârșea astfel de acte, într-o stație de tramvai, din Sectorul 6.

Bărbatul a fost imobilizat și condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Brigada de Poliție pentru Transportul Public, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *