Om de afaceri tâlhărit și bătut în propria casă din Sibiu, a murit. Agresorii sunt de negăsit

Omul de afaceri sibian, tâlhărit și bătut în propria casă, a murit, marți seara, la spital. Agresorii sunt în continuare de negăsit, notează Mediafax. Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu au transmis, marți seara, că bărbatul agresat în casă a murit.

„Din păcate, deși medicii au făcut tot ce era posibil ca să-i salveze viața, pacientul a decedat în cursul acestei seri (marți – n.r.). Pe această cale transmitem condoleanțe familiei”, a spus Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului din Sibiu.

Până la această oră se știe că, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 2.30, trei bărbați cu cagule au pătruns prin efracţie într-un imobil situat pe str. Moldoveanu din orașul Sibiu în scopul de a sustrage bunuri.

Proprietarul imobilului, un bărbat în vârstă de 50 ani, om de afaceri, a fost agresat fizic de autori care i-au aplicat mai multe lovituri la nivelul capului, trunchiului şi membrelor şi l-au imobilizat legându-l de mâini şi de picioare, potrivit procurorilor sibieni. Din imobil au fost furate mai multe ceasuri de valoare.

În locuinţă se mai aflau partenera de viaţa a proprietarului care dormea şi fiica acestuia în vârstă de 23 de ani. Aceasta din urmă a fost bruscată de atacatori şi ameninţată cu pistolul, cerându-i-se să indice locul unde se află banii.

Afaceristul în vârstă de 50 ani a fost găsit în stare critică și a fost internat în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, unde a murit marți seara. După decesul bărbatului, procurorii urmează să schimbe și încadrarea juridică a faptei.

Agresorii sunt în continuare de negăsit.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *