Operațiunea „Blocada”: Razie a polițiștilor bucureșteni împotriva traficului și consumului de droguri

Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au demarat o acțiune conform planului Blocada în data de 21 aprilie 2024, concentrându-se pe prevenirea și combaterea faptelor antisociale, precum și pe eradicarea traficului și consumului ilicit de droguri.

În timpul acestei intervenții, în jurul orei 3:00, polițiștii de la Secția 3 Poliție au identificat și oprit cinci persoane în apropierea unui club din Sectorul 1, cu vârste cuprinse între 19 și 20 de ani. Aceste persoane sunt supuse cercetărilor pentru deținerea presupusă de substanțe interzise de lege.

În timpul verificărilor de rutină, polițiștii au descoperit asupra unei dintre persoane o pungă transparentă care conținea aproximativ 100 de pastile de culoare alb-gălbui și roz, bănuite a fi substanțe interzise de lege. În geanta acesteia au fost găsite, de asemenea, mai multe plicuri transparente nefolosite de tip zip-lock și o bancnotă rulată în valoare de 1 leu.

Persoanele implicate au fost conduse la sediul subunității pentru continuarea anchetei, iar cazul a fost preluat de către Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București.

În baza planului Blocada, la data de 21 aprilie 2024, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, precum și pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

În acest context, la data menționată, în jurul orei 3.00, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție au depistat cinci persoane, în zona unui club din Sectorul 1, cu vârste cuprinse între 19 și 20 de ani, față de care sunt efectuate cercetări cu privire la deținerea de substanțe interzise de lege.

În fapt, la data sus menționată, polițiștii Secției 3 Poliție au procedat la legitmarea unui grup de persoane, iar în urma verficarilor, a controlului corporal și al bagajului, lângă una dintre persoane, a fost gasită o pungă transparentă ce conține aproximativ 100 de pastile de culoare alb-gălbui și roz, susceptibile a fi substanțe interzise de lege. Totodată, în geanta acesteia au fost găsite mai multe plicuri transparente și nefolosite, tip zip-lock și o bancnotă de 1 leu, rulată.

Persoanele în cauză un fost conduse la sediul subunității, cazul fiind preluat de către Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București, pentru continuarea cercetărilor.

Structurile Ministerului de Interne acționează permanent pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea comunității, fiind pregătite să intervină atunci când situația o impune.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *