Operațiunea „fâs-fâs”: Polițistă din Cluj și-a gazat colegul cu spray, în timpul unei intervenții

O polițistă din Cluj a ajuns vedetă pe internet după ce și-a gazat colegul cu spray! Scenele incredibile s-au petrecut în timpul unei operațiuni de stradă. Un bărbat a bătut mai mulți adolescenți pe care îi cunoștea. Nu se știe de la ce anume a început conflictul, însă o patrulă de poliție a fost prin zonă și a intervenit la caz.

Fiindcă bărbatul agresiv devenise recalcitrant, poliția a vrut să îl imobilizeze. Dornică să își ajute colegul, polițista din Cluj a vrut să folosească un spray paralizat pentru ca bărbatul să poată fi încătușat, însă a pulverizat înspre colegul ei.

„Asemenea polițistă nu are ce căuta în sistem, colegul ei încearcă să-l imobilizeze ea dă cu spray. Nu-i Pronto de mobilier, poate ajunge filmarea unde trebe”. ”Din păcate asemenea mimoze și botoxate este plina poliția. Ea trebuia să știe că nu îl poate da cu spray așa. Colegul ei săracul încearcă sa îl imobilizeze singur pe acel bărbat, să o apere pe pisi, să nu o lovească și ea îl dă cu gaze. Eu de aș fi în patrulă aș refuza să lucrez cu mimoze, mai ales pe stradă”.

La loculul menționat în sesizare a fost dirijat un echipaj de poliție, fiind identificată persoana în cauză, care a devenit recalcitrantă la vederea echipajului, având un comportament agresiv. În acest sens, s-a procedat la imobilizarea bărbatului, ulterior acesta fiind transportat la secția de poliție pentru luarea măsurilor legale”, informează IPJ Cluj.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *