Patronii stației GPL de la Crevedia, aduși cu mandat de polițiștii de la DIC la Parchetul General – UPDATE

UPDATE

Patronii stației GPL de la Crevedia, acolo unde au fost exploziile devastatoare soldate cu morți și zeci de răniți, au fost reținuți de Parchetul General.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Patronii stației GPL de la Crevedia, acolo unde au fost exploziile devastatoare soldate cu morți și zeci de răniți, au fost aduși cu mandat la Parchetul General. Ionuț Doldurea și asociatul său au intrat la audieri, escortați de polițiștii de la DIC (Direcția de Investigații Criminale) a IGPR.

Acţionarii firmei care deţinea staţia GPL de la Crevedia sunt audiaţi, marţi, la Parchetul General. Nici ei şi nici avocatul lor nu au făcutr declaraţii la intrarea în sediul instanţei.

Ionuţ Daniel Doldurea (cămasă albastră) şi Cosmin Ionuţ Stîngă, acţionarii firmei Flagas SRL care deţinea staţia GPL de la Crevedia au ajuns, marţi, la Parchetul General. Ei urmează să fie audiaţi în dosarul deschis de către anchetatori.

La intrarea în sediul instanţei cei doi au refuzat să facă declaraţii jurnaliştilor. Aceeaşi atitudine a adoptat-o avocatul lor.

Ionuţ Daniel Doldurea este fiul primarului din Caracal, Ion Doldurea, care a fost suspendat din PSD.

Peste 50 de persoane, majoritatea pompieri, au fost rănite în urma exploziilor produse în 26 august la staţia GPL din Crevedia. Numărul celor care au decedat în urma deflagraţiilor a ajuns la cinci.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *