Percheziții în Târgu Jiu: Arme letale și muniție deţinute ilegal, descoperite la locuinţele unui bărbat de 25 de ani. Suspect și de proxenetism

Au fost percheziții de amploare joi în municipiul Târgu Jiu. Polițiștii au descins la mai multe adrese într-un dosar privind infracțiuni ce vizează proxenetismul şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor. Procurorii acuză un bărbat de 25 de ani din municipiu că deţine ilegal arme, iar în urma percheziţiilor au fost descoperite atât arme letale, cât şi muniţie. Bărbatul este suspectat de proxenetism şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, potrivit stirileprotv.ro.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite şi ridicate o armă letală de vânătoare cu ţevi lungi şi lise, juxtapuse, calibru 12 mm, două arme letale cu tevi scurte, tip pistolet, calibru 6,35 mm, fără serii de identificare, 8 cartuşe de vânătoare cu alice, calibru 12 mm având capsa nepercutată şi 17 cartuşe cu glonţ calibru 6,35 mm cu capsa nepercutată.

În dosarul în care bărbatul este cercetat şi pentru proxenetism, anchetatorii ai identificat şi condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj o femeie în vârstă de 27 de ani, pe care suspectul o exploata sexual, însuşindu-se banii pe care acesta îi obţinea prostituându-se.

În urma audierilor tânărul a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore, urmând ca procurorii să decidă dacă solicită mandat de arestare preventivă pe numele lui.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *