Percheziții la sediul unei primării: Suspiciuni de abuz în serviciu și fals intelectual

Polițiștii din Timiș au făcut joi mai multe percheziții la sediul unei primării, la mai multe firme și la domiciliul unui bărbat într-un dosar în care se fac cercetări pentru abuz în serviciu și fals intelectual.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Timiș sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget au pus în executare 6 mandate de percheziție domiciliară și 7 mandate de percheziție auto la sediul unității administrativ-teritoriale din Ohaba Lungă, la sediile a patru societăți comerciale din Timișoara, Lugoj și Sânandrei, precum și la domiciliul unui bărbat în vârstă de 40 de ani din Lugoj.

Activitățile au avut loc într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz în serviciu și fals intelectual, constând în contractarea de către o firmă a unor lucrări de întreținere drumuri comunale și decontarea acestora în baza unor documente cu conținut ireal.

Prin achitarea lucrărilor nerealizate a fost creat unității unității administrativ-teritoriale din Ohaba Lungă un prejudiciu în valoare de circa 270.000 lei. În urma perchezițiilor au fost ridicate 15 unități de memorie și documente contabile ce au legătură cu cauza.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *