Persoană din Baia Mare, atacată cu un cuțit în plină stradă. Suspecții au fugit de la locul faptei

O persoană a fost tăiată în zona gâtului cu un guțit în urma unui conflict, ieri seară, în Baia Mare. Conflictul a izbucnit pe terasa unui bar din zonă. Poliția Municipiului Baia Mare a fost anunțată prin apel la numărul de urgență cu privire la un conflict care s-a produs pe strada Victoria, miercuri seara, în jurul orei 22:00, potrivit Glasul Maramureșului.

Ieri seară, la ora 21.59, Poliția Municipiului Baia Mare a fost sesizată prin apel 112, despre faptul că, pe strada Victoriei, în urma unui conflict spontan, o persoană ar fi fost tăiată în zona gâtului. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, fiind identificată victima, care a fost stabilizată la fața locului de către echipajele medicale, iar, ulterior, transportată la spital pentru investigații medicale de specialitate”, potrivit informațiilor transmise de IPJ Maramureș.

Autoritățile au realizat un amplu proces de căutare al suspecților care au părăsit locul faptei.

„Persoanele bănuite de comiterea faptei au părăsit locul producerii evenimentului, în prezent fiind efectuate ample activități pentru depistarea acestora. La nivelul inspectoratului a fost constituită o echipă complexă de cercetare, pentru identificarea persoanelor implicate în scandal și luarea măsurilor legale care se impun”.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *