Piața neagră a stupefiantelor din Bistrița, depistată de DIICOT: Droguri cristal vândute cu 100 de lei. Unul dintre traficanți e acuzat și de viol

Trei bărbați din Bistrița-Năsăud sunt cercetați pentru trafic de droguri, ei fiind acuzați că au vândut droguri de tip cristal cu 100 de lei doza. Unul dintre ei este acuzat, de asemenea, și că a violat o copilă de 14 ani.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Bistrița Năsăud au dispus reținerea a doi inculpați și măsura controlului judiciar față de un alt inculpat, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc în formă continuată.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că în perioada septembrie 2023 – martie 2024, aceștia au procurat, deținut, oferit gratuit și comercializat, în mod repetat, diferite cantități de drog de mare risc 3-CMC (cunoscut sub denumirea de cristal), cu suma 100 lei pentru o doză.

Unul dintre inculpați este acuzat și de viol asupra unui minor. Din datele anchetatorilor a rezultat că în perioada aprilie-mai 2024, în baza aceleiași rezoluții infracționale, a întreținut în mai multe rânduri relații sexuale cu o copilă în vârsta de 14 ani.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate au fost identificate și ridicate mai multe mijloace de probă, la una dintre adrese fiind găsită și fata de 14 ani.

Vineri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bistrița Năsăud a dispus arestarea preventivă a inculpaților reținuți, pentru o perioadă de 30 de zile.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *