Pitești: Polițiștii au spart ușa apartamentului și au salvat o tânără care sunase la 112, după care apelul s-a întrerupt

Polițiștii din Argeș au intervenit, joi la prânz, la un bloc din Pitești, după ce o femeie a sunat la 112, spunând că este agresată într-un apartament. Oamenii legii au spart ușa imobilului și au intrat peste cei aflați casă.

La data de 13 iunie a.c., în jurul orei 12:30, polițiștii argeșeni au primit un apel, prin S.N.U.A.U. 112, în care o femeie striga după ajutor, după care apelul s-a întrerupt. Imediat, spre zona din care venea apelul, respectiv zona de Nord a municipiului Pitești, au fost direcționate toate echipajele disponibile din cadrul Poliției Municipiului Pitești. Totodată, polițiștii au încercat să reia legătura cu apelanta, însă aceasta nu a răspuns. Astfel, polițiștii au reușit să identifice un martor, care a indicat un apartament din care s-ar fi auzit țipete, și, întrucât, solicitările de a deschide ușa au rămas fără rezultat, și având în vedere starea de pericol în care s-ar fi putut afla apelanta, polițiștii au procedat la pătrunderea în forță, prin spargerea ușii de la intrare. La fața locului, au fost direcționați și polițiștii de investigații criminale din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș. În interiorul apartamentului au fost identificate două persoane, o tânără de 18 ani și un bărbat de 34 de ani, care erau în afara oricărui pericol. Inițial, tânăra nu a recunoscut că ar fi efectuat apelul la 112, însă, ulterior a declarat că ea a inițiat acest apel, întrucât ar fi avut un conflict cu bărbatul. Menționăm faptul că tânăra nu prezenta leziuni vizibile și nu a solicitat îngrijiri medicale, până la acest moment. Polițiștii au procedat la conducerea celor doi la sediul poliției, pentru audieri și lămurirea situației de fapt, urmând a fi evaluate situația prin parcurgerea procedurii prevăzute de Legea 217/2003 pentru prevenirea și combaterea violenței domestice. În funcție de rezultatele verificărilor, vor fi luate măsurile legale în consecință„, spune IPJ Argeș.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *