Poliția a luat-o pe sus pe avocata Codruța Cerva, care a devenit violentă în trafic. „Băga-mi-aș p…Vă fac vedete!”

O femeie de 45 de ani care a făcut mai multe abateri în trafic, a refuzat să se supună testării pentru consumul de alcool și droguri și a fost și violentă cu polițiștii a fost dusă la sediul Institutului Național de Medicină Legală (INML) pentru prelevare de mostre biologice. Ulterior, s-a aflat că femeia ridicată de poliție e avocata Codruța Cerva.

Polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere București au observat, vineri noaptea, pe raza Sectorului 1, o șoferiță care, în timp ce se deplasa cu autovehiculul, a săvârșit mai multe abateri la regimul rutier.

Polițiștii rutieri i-au indicat modul corespunzător de deplasare pe drumurile publice și i-au solicitat acesteia să se legitimeze. Șoferița nu s-a conformat indicațiilor și solicitărilor polițiștilor, adoptând o atitudine sfidătoare față de aceștia și a încercat să se sustragă controlului prin părăsirea locului în care fusese interceptată.

Ca urmare a acțiunilor conducătoarei auto în cauză, polițiștii au procedat la blocarea autovehiculului condus de aceasta, extragerea forțată a acesteia din vehicul și conducerea ei la sediul subunității în vederea îndeplinirii procedurii de identificare și sancționare. Conducătoarea auto a fost identificată în persoana unei femei în vârstă de 45 de ani, iar în momentul în care i-a fost solicitat să se supună testării privind consumul de alcool și substanțe psihoactive aceasta a refuzat, devenind vilolentă verbal, motiv pentru care a fost imobilizată cu ajutorul mijloacelor din dotare și condusă la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice”, spun, sâmbătă, reprezentanții Brigăzii Rutiere.

Totodată, aceasta a fost sancționată contravențional pentru abaterile săvârșite la regimul rutier, cu amendă și reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.

Femeia scoasă cu forța din mașină în traficul din București e avocata Codruța Cerva. Aceasta s-a certat cu nu mai puțin de șase polițiști, la un control în trafic. Pe începutul filmării se aude cum Cerva le cere oamenilor legii să îi spună cum se numesc și spune că nu vrea să se legitimeze. Ulterior, avocata le spune polițiștilor că nu are actele la ea și că refuză să coboare din mașină. Cerva îi sfidează pe polițiști și întreabă dacă o vor da joc cu forța, lucru care se și întâmplă.

Scoasă din mașină cu forța, Cerva începe să țipe: „Ia mâna de pe mine! Ajutor! Ce dai, mă! Băga-mi-aș p…Vă fac vedete!”

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *