Poliția Română l-a dat în urmărire generală pe Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, a fost dat oficial în urmărire generală de Poliția Română. Acesta este dat în urmărire generală, după ce nu s-a prezentat pentru a-şi ispăşi pedeapsa dictată de instanţă.

La data de 18.10.2023, Tribunalul Bucureşti a emis împotriva celui în cauză MEPI nr. 337, fiind condamnat la 13 ani şi 8 luni inchisoare pentru comiterea infracţiunii de omor şi conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe„, transmite Poliţia Română. 

Mario Iorgulescu a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel București, la 13 ani și 8 luni de închisoare pentru că a ucis un tânăr după ce s-a urcat drogat și beat la volan. Acesta este obligat de instanță și la plata unor daune materiale de câte 50 de mii de lei catre două parti civile daune materiale, și 100.000 euro daune morale catre două parti civile.

Mario Iorgulescu este fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal. El a fost condamnat în primă instanţă la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi drogurilor (cocaină), după accidentul auto provocat de acesta în anul 2019, soldat cu moartea unui tânăr.

Pe 8 septembrie 2019, Mario Iorgulescu s-a urcat la volanului bolidului său de lux, deşi avea o alcoolemie de aproape 2 g/l şi era sub influenţa drogurilor. A trecut pe roşu într-o intersecţie de pe Şoseaua Chitilei din Capitală şi a intrat pe contrasens. Avea 143 km/h când a lovit frontal un autoturism condus de un bărbat care a murit pe loc.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *