Polițist din Prahova a ajuns în stare gravă la spital: A fost lovit cu toporul în cap, chiar în timpul unei intervenţii

Un poliţist a fost atacat noaptea trecută în comuna Cosminele, județul Prahova, cu un topor, chiar în timpul unei intervenţii. Bărbatul în vârstă de 46 de ani, care este și şeful de post al comunei, se află acum în stare gravă la spital, notează observatornews.ro.

În primă fază, persoana care făcea scandal a încercat să o lovească pe colega agentului, însă arma albă a lovit doar geamul autospecialei. În momentul în care polițistul a intervenit să îl încătuşeze, scandalagiul l-a atacat şi pe șeful de post.

„Poliţiştii s-au deplasat la domiciliul persoanei bănuite de comiterea faptei, un bărbat, în vârstă de 53 de ani, iar, din primele verificări, a reieşit faptul că acesta ar fi avut o altercaţie cu soţia sa, de 53 de ani, care s-a deplasat la o unitate medicală, având mai multe leziuni, posibil produse în urma altercaţiei. În cadrul intervenţiei, bărbatul de 53 de ani a devenit recalcitrant, nu a colaborat cu poliţiştii, iar, la un moment dat, ar fi ieşit pe stradă, încercând să îi lovească pe aceştia cu un obiect tăietor. Ulterior, cu obiectul în cauză, ar fi produs distrugeri autospecialei de poliţie, totodată, lovind cu acelaşi obiect pe unul dintre poliţişti, în zona capului, acesta necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, au precizat reprezentanții Poliţiei judeţene Prahova.

Individul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar polițistul a fost dus de urgență la spital. Autoritățile continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, violenţă în familie şi distrugere.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *