Polițiștii din Bucureşti au dat amenzi de 123.000 de lei și au reținut 53 de permise, jumătate pentru consum de alcool

Poliţiştii din Bucureşti au aplicat în acest weekend aproape 100 de amenzi totalizând 123.000 de lei, au constatat 17 infracţiuni, cele mai multe pentru conducere sub influenţa alcoolului, şi au reţinut 53 de permise, aproape jumătate tot pentru consum de alcool, relatează News.ro.

„În intervalul de 23/24 şi 24/25 februarie a.c., poliţiştii Brigăzii Rutiere au desfăşurat activităţi de control în mai multe zone de interes operativ aflate în raza de competenţă în scopul prevenirii accidentelor de circulaţie produse pe fondul conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa alcoolului sau a substanţelor psihoactive. În urma controalelor efectuate, poliţiştii rutieri au aplicat 99 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 123000 de lei”, anunţă duminică Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei.

De asemenea, poliţiştii au constatat 17 infracţiuni: 7 pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului; 4 pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive; 4 pentru conducerea unui vehicul cu permisul suspendat; 2 pentru conducere fără permis.

De asemenea, au fost reţinute 53 de permise de conducere: 15 pentru infracţiunile la regimul circulaţiei pe drumurile publice; 22 pentru conducere sub influenţa alcoolului ( contravenţie ); 12 pentru depăşirea vitezei legale; 2 pentru nerespectarea culorii semaforului electric; 1 pentru adoptarea unui comportament agresiv în trafic; 1 pentru circulaţia pe sensul opus de mers.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *