Polițiștii din Ilfov, mobilizați pentru un atentat Al-Qaida care ar fi vizat o şcoală fondată de Ambasada SUA

Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov a precizat sâmbătă că nu a fost sesizat cu privire la un atentat care ar fi vizat o şcoală fondată de Ambasada SUA.

Având în vedere materialul apărut în spaţiul public intitulat” Primul dosar de terorism deschis pe teritoriul României după atacul Hamas în Israel. A fost vizată o şcoală fondată de Ambasada SUA”, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov este abilitat să comunice următoarele: Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov nu a fost sesizat în niciun mod cu privire la aspectele menţionate în articolul respectiv”, se arată într-o precizare de presă.

Ar fi vorba despre American International School of Bucharest (AISB), care ar fi primit o amenințare semnată de Al-Qaida. Instituția de învățământ a fost fondată de Ambasada SUA la București încă din 1962 și funcționează, în Voluntari, pe Șoseaua Pipera.

Spread the love

One thought on “Polițiștii din Ilfov, mobilizați pentru un atentat Al-Qaida care ar fi vizat o şcoală fondată de Ambasada SUA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *