Procurorul general al României: „Urmează un an plin în care nu vom fi străini de manipulări și atacuri. Să respingem intimidările externe”

Procurorul general al României estimează posibile atacuri venite din partea celor aflați în vizorul DNA, și transmite magistraților anticorupție să nu se lase dezbinați și să performeze în anchetele penale.

Urmează un an plin în care nu cred că vom fi străini de manipulări și atacuri. Trebuie să înțelegem mereu că orice atac de gen reprezintă dovada că sunteți pe calea cea bună, dovada că cei cercetați reacționează virulent. Trebuie să rămânem focusați și să nu vă lăsați dezbinați. Trebuie să respingem intimidările externe de oriunde vin ele. Trebuie să facem treaba în mod profesionist, să nu ne lăsăm influențați. Munca DNA e prea importantă și prea vitală pentru a o lăsat pradă capriciilor. Este imperativ să rămânem împreună în fața celor care caută introducerea discordiei în rândurile noastre și să performăm în continuare.”, a transmis luni procurorul general al României, Alexandru Florența.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *