Relație „incendiară” la Botoșani: O tânără a făcut scrum două mașini ca să se răzbune pe fostul iubit

O tânără de 22 de ani, din județul Botoșani, a ajuns în arestul poliției după ce ar fi incendiat două mașini, ca să se răzbune pe fostul iubit.

Potrivit anchetatorilor, femeia tocmai încheiase o relație amoroasă cu proprietarul mașinilor, un bărbat de 39 de ani. Seara, s-a furișat în curtea locuinței de la țară și a dat foc celor două autoturisme.

Ambele au fost complet distruse, iar prejudiciul ar depăși 7.000 de euro, spun anchetatorii. Tânăra este anchetată acum pentru distrugere.

„La data de 19 iunie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unei tinere, de 22 de ani, din comuna Nicșeni, bănuită de comiterea infracțiunii de distrugere. Din cercetări, a reieșit faptul că aceasta, la data de 18 iunie a.c, pe fondul unor neînțelegeri cu un bărbat, de 39 de ani, din comuna Corlăteni, ar fi incendiat două autovehicule, care erau parcate în curtea locuinței și care aparțineau victimei. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost estimat la peste 7.000 de euro”, au precizat polițiștii.

Incendiul a fost stins de pompierii sosiți la fața locului. Când au ajuns la fața locului, aceștia au constatat că existau două focare.

Ardeau, în totalitate, două mașini și mai multe componente auto, depozitate lângă acestea, iar la o distanță de 20 de metri, în interiorul unei magazii, o parte din tavan și ușa acesteia. Pompierii au acționat rapid și au stins flăcările înainte ca acestea să se extindă la alte construcții din gospodărie”, transmit autoritățile.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *