Restaurant din Pitești, mistuit de flăcări. Peste 50 de persoane, evacuate

Un incendiu de proporții a izbucnit duminică seară la un restaurant din Pitești, în care se aflau peste 50 de persoane. Focul a izbucnit din mansardă și s-a extins și la primul etaj al clădirii, unde se afla terasa. 12 echipaje de pompieri au intervenit la fața locului.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) a anunțat că din clădirea restaurantului au fost evacuați aproximativ 50 de oameni, majoritatea clienți, dar și opt angajați.

„Din primele informaţii, nu sunt persoane rănite. Persoanele din interior au fost evacuate. Incendiul se manifestă în zona acoperişului clădirii. La faţa locului au intervenit pompierii de la detaşamentele din Piteşti şi Bradu cu cinci autospeciale de stingere, o autospecială de lucru şi salvare la înălţime, o autospecială de descarcerare şi două ambulanţe SMURD de prim ajutor calificat”, au transmis reprezentanţii ISU Argeş.

Potrivit presei locale, restaurantul care a luat foc se numește Conti și este situat pe strada Teilor. Pompierii spun că focul a pornit din mansarda clădirii și s-ar fi extins și la primul etaj, unde se află terasa clădirii.

„Incendiul s-a manifestat la acoperișul și terasa clădirii, pe o suprafață de aproximativ 200 mp. În urma incidentului au fost afectate și bunurile din interiorul terasei. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este de natură electrică, de la efectul termic al curentului electric produs la nivelul unui conductor de electricitate”, au transmis reprezentanții ISU Argeș.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *