Săltat de DNA: A dat 23.000 de euro mită, ca să influențeze un procuror DIICOT Iași

Un bărbat a cerut mită pentru a influența un procuror. A fost prins în flagrant când primea 23.000 de euro. El a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat judecătorului pentru a fi arestat preventiv. Procurorii DNA Iași au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând de joi, a unui individ, pentru trafic de influență. În același caz, o altă persoană a primit control judiciar pentru 60 de zile, pentru complicitate la trafic de influență.

Practic, în perioada de 14 – 16 aprilie 2024, M.B.M., cu ajutorul celuilalt, a cerut de la o persoană, martor, 23.000 euro pentru a-și trafica o presupusă influență pe care ar fi lăsat să se creadă că ar avea-o asupra unui procuror DIICOT. A reușit să convingă persoana respectivă că are influență asupra procurorului și îl poate convinge să claseze un dosar de trafic de persoane și proxenetism contra cost.

Joi, M.B.M. a fost prins când primea de la martor 23.000 euro. Individul urmează să fie prezentat Tribunalului Iași, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *