Șase bărbați s-au bătut într-un centru comercial din Craiova: Au fost arestați preventiv pentru 30 de zile

Cele şase persoane care s-au bătut într-un centru comercial din Craiova au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Poliţiştii au anunţat că au reuşit prinderea şi celor patru tineri din Craiova care se sustrăgeau cercetărilor. Aceştia au fost reţinuţi iniţial pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de  tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovirea sau alte violenţe, pentru unul dintre aceştia fiind reţinută şi infracţiunea de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

În faţa instanţei au fost prezentaţi cei patru tineri, dar şi ceilalţi doi bărbaţi implicaţi în scandal, din Filiaşi, care fusese reţinuţi anterior. Magistraţii au decis arestarea preventivă a celor şase pentru 30 de zile.

„În continuarea cercetărilor privind evenimentul produs ieri, 10 noiembrie, în incinta unui centru comercial, din municipiul Craiova, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova, cu sprijinul poliţistilor din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Craiova, sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, au desfăşurat un complex de activităţi pentru stabilirea situaţiei de fapt şi identificarea persoanelor implicate. Din cercetările efectuate până în acest moment s-a stabilit faptul că, pe fondul unui conflict preexistent, doi tineri cu vârstele de 22 şi 33 de ani, din oraşul Filiaşi, s-ar fi agresat reciproc cu alţi patru tineri cu vârste cuprinse între 21 şi 26 de ani, toţi din municipiul Craiova”, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.

Poliţiştii au menţionat că la faţa locului au fost găsiţi tinerii din oraşul Filiaşi care au fost conduşi la audieri, ei fiind reţinuţi pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovirea sau alte violenţe.

Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Craiova au fost sesizaţi vineri, prin apel la 112, cu privire la faptul că, în incinta unei societăţi comerciale situată pe strada Calea Severinului, ar fi avut loc o altercaţie între mai multe persoane. Un tânăr de 22 de ani a declarat poliţiştilor că ar fi fost lovit cu un obiect ascuţit-înţepător, dar nu a solicitat acordarea de îngrijiri medicale.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *