Șase interlopi din București au bătut un bărbat în plină stradă: „Băi, gunoiule, cu noi faci de astea!”

Un bărbat de 47 de ani a fost bătut cu obiecte contondente de mai mulți bărbați, în Sectorul 5 al Capitalei, în urma unor divergențe vechi. Totul ar fi pornit de la un scandal mai vechi, iar agresorii i-au dat mesaj pe Facebook bărbatului vizat.

„Băi gunoiule, păi tu cu noi, mă, faci din astea? Cu mine, mă? Cu noi? Că ţi-am dat viaţă. Vrei să te pui tu cu mine? Pun’-te mă, te aştept acasă!”.

Ulterior, 6 bărbați au venit cu o mașină și au tăbărât pe victimă. Se pare că aceștia sunt din clanul Spotoru și l-au bătut pe bărbat pentru că n-a vrut să le plătească taxă de protecție.

„Astăzi mi-am văzut moartea cu ochii. M-au dărâmat şi pe urmă s-a dat jos 5, 6 persoane. M-au luat în bâte şi cu cuţite. Am fractură la picior, stau două luni de zile cu el aşa, mi-au spart capul în două locuri. Mă ameninţă că nu pot să stau acolo şi că mă taie. Mi-a cerut casa. De 20 de ani muncesc, o viaţă întreagă pentru nepoţi, pentru copii şi să le dau lor casa?”, a spus victima agresorilor, conform Observator.

Un polițist aflat în timpul liber s-a sesizat din oficiu, joi, cu privire la o agresiune asupra unui bărbat, care prezenta urme de violență. Acesta și-a sunat colegii și a cerut ajutor. Ulterior, polițiștii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București au fost sesizați și prin apel 112 că pe o stradă din Sectorul 5 se află un bărbat bătut.

A fost identificat un bărbat, în vârstă de 47 de ani, care prezenta mai multe urme de agresiune fizică la cap, brațe și picioare. Acesta a fost dus la spital pentru îngrijiri.

Din primele cercetări, s-a stabilit că, în urma unor divergențe mai vechi, cauza fiind un imobil deținut de victimă, mai mulți bărbați, care fac parte din aceeași familie, s-ar fi deplasat la adresă cu un autoturism, după care ar fi lovit victima, de mai multe ori, cu obiecte condondente, iar ulterior ar fi părăsit zona. În cauză, în urma primelor verificări efectuate, persoanele bănuite de săvârșirea faptei au fost identificate, fiind făcute demersuri în vederea depistării acestora”, transmite Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București.

Cercetările au fost preluate de către Serviciul Investigații Criminale – Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *