Se întâmplă în România: Copilă de 14 ani, vândută pentru 35.000 de euro!

O copilă de 14 ani a fost vândută pentru 35.000 de euro unei familii din orașul dâmbovițean Răcari, ca să se mărite cu un băiat de 16 ani. Ulterior, romii nu s-au mai înţeles, după ce onoarea fetei a fost pusă sub semnul întrebării de rudele adolescentului.

Peste 200 romi s-au adunat la Chiajna, în județul Ilfov, pentru a participa la un stabor organizat în comunitatea de romi. După mai multe certuri legate de așa-zisa cinste a copilei, tranzacția a fost anulată și a fost nevoie de intervenția unui bulibașă pentru a preveni o adevărată bătălie.

Fata ar fi ajuns în cabinetul unui medic ginecolog care, după un consult sumar, le-a garantat atât părinților, cât și viitorilor socri că pacienta este încă virgină, scrie Gândul. Chiar şi aşa, părinții băiatului au spus că vor să anuleze nunta, motiv pentru care, între clanuri, a izbucnit un conflict, mai ales că neamurile fetei apucaseră să încaseze banii.

În urma judecăţii ţigăneşti, familia copilei trebuie să returneze părinților băiatului 20.000 de euro din cei 35.000 achitați anterior și să păstreze 15.000 de euro, sumă care ar trebui să acopere o așa numită „taxă de rușine”, pentru faptul că nunta a fost anulată.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *