Sediul ANCOM, spart de hoți: O femeie a fost prinsă în flagrant, paznicul era beat

Sediul ANCOM a fost spart de hoţi, dintr-un birou situat la etajul al doilea al imobilului fiind furate mai multe bunuri. Un suspect a fost prins, el având asupra sa trei telefoane mobile. Secţia 10 Poliţie a fost sesizată luni cu privire la faptul că in sediul ANCOM din strada Delea Nouă nr. 2, a avut loc o spargere, hoţii intrând în clădire după ce au înlăturat un grilaj care nu era asigurat, afirmă surse apropiate anchetei, citate de news.ro.

Conform surselor citate, din patru birouri de la etajul al doilea al clădirii au fost sustrase mai multe bunuri. Un suspect, asupra căruia au fost găsite trei telefoane mobile, a fost prins de jandarmi.

Comunicatul Poliției Capitalei:

Luni, în jurul orei 07.30, Secția 10 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, s-ar fi pătruns, fără drept, în incinta unei societăți, situată într-o clădire din Sectorul 3, de unde s-ar fi sustras mai multe bunuri.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului, au constatat că aspectele sesizate se confirmă.

Totodată, jandarmii ce asigurau paza în zonă, au prins în flagrant o femeie, fiind depistate asupra acesteia trei telefoane mobile.

Din verificările efectuate s-a constatat faptul că, în sediul clădirii, își desfășoară activitatea și o altă societate comercială, paza acesteia fiind asigurată de jandarmi, dar și de o firmă privată.

Persoana care își exercita atribuțiile de serviciu ca agent de pază a fost testată cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,68 mg/l în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate de Secția 10 Poliție, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *