Sere întregi în care creștea canabis: Sute de kilograme de droguri, găsite la percheziții DIICOT în Caraș Severin

Miercuri, 1 noiembrie 2023, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, au efectuat o percheziție domiciliară, în localitatea Băuțar, județul Caraș-Severin, la două persoane bănuite de înființarea a 3 culturi de droguri de risc (canabis), pe o suprafață de 600 de metri pătrați.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 100 de plante mature, cu dimensiuni între 2 și 4 metri, reprezentând peste 500 de kilograme de masă verde de canabis și 117 kilograme de muguri (masă uscată).

Audierile urmează să se desfășoare la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpărarea, deţinerea ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor de risc, fără drept.

Activitățile au fost realizate cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Caraș-Severin.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *