Șofer drogat a fost surprins conducând cu 128 km/h pe o stradă din Bacău. Controalele s-au intensificat în municipiu

Un șofer tânăr, în vârstă de 19 ani, și drogat a fost surprins conducând cu o viteză de 128 km/h pe Calea Moldovei din Bacău. Șoferul a fost prins de polițiști, sâmbătă noaptea, conducând cu viteză. Acesta a fost testat cu drugtest și a ieșit pozitiv la amfetamine, conform Antena 3.

Tânărul a fost amendat cu 2.900 de lei și permisul de conducere i-a fost reținut. Autoritățile au cerut conducerii IPJ Bacău să intensifice controalele în municipiu, pentru că este nevoie ca oamenii legi să fie prezenți pe străzi pentru a preveni posibilele tragedii provocate de șoferii drogați sau băuți.

Am cerut ca – în contextul asfaltărilor heirupistice desfășurate în oraş – trecerile de pietoni nemarcate să fie semnalizate corespunzător pentru a evita accidente rutiere soldate cu victime omenești! Susțin prezența lucrătorilor Serviciului Rutier în trafic – doar vigilența şi promptitudinea în intervenție a polițiștilor au făcut ca sâmbătă noaptea să nu fim martorii unei tragedii rutiere!”, a a spus prefectul Lucian Bogdănel.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *