Teleorman: Bărbat reţinut după ce a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor şi a acroşat o autospecială a acestora

Un bărbat din judeţul Teleorman, prins când conducea cu mult peste viteza legală şi fără a avea permis de conducere, a fost reţinut pentru distrugere, după ce a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor şi a lovit cu intenţie una dintre autospecialele cu care aceştia se deplasau.

Incidentele au avut loc în 10 octombrie, însă recent anchetatorii au reuşit să probeze activitatea infracţională şi, în baza probelor adunate la dosar, au decis emiterea unei ordonanţe de reţinere pe numele suspectului, care are 22 de ani şi este din comuna Rădoieşti.

Activitatea infracţională reţinută în sarcina bărbatului constă în aceea că, la data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 04.00, a condus un autoturism pe DE 70, în localităţile Peretu şi Măldăieni, judeţul Teleorman, acroşând cu intenţie o autospecială de poliţie, în timp ce era urmărit de către poliţişti din cadrul Serviciului Rutier, deoarece nu a dat curs semnalului regulamentar de oprire, după ce nu ar fi respectat regimul legal de viteză (fiind înregistrat cu 120 km/h în localitate)”, informează, marţi seară, Poliţia judeţeană Teleorman.

Verificările făcute de poliţişti au arătat, de asemenea, că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Marţi, el a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roşiori de Vede.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *