Tîlvăr (MApN), mesaj de Ziua Armatei Române: „Garantul unei vieți trăite în pace și libertate!”

Angel Tîlvăr, ministrul Apărării Naționale, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Armatei Române, sărbătorită în fiecare an în data de 25 octombrie. O astfel de zi cu totul deosebită este una a recunoștinței pentru militarii României, a spus Angel Tîlvăr la începutul mesajului său. Ministrul Apărării Naționale a reamintit jertfele de sânge ale militarilor români în cel de-al Doilea Război Mondial, aceștia dându-și viața sub drapelul tricolor.

Cinstim, de Ziua Armatei României, jertfa celor care au luptat și au căzut la datorie pentru eliberarea țării în cel de-al Doilea Război Mondial și aducem un omagiu eroilor români care și-au dat viața în teatrele de operaţii, dar și veteranilor de război, militarilor activi, în rezervă sau în retragere și personalului civil”, a spus ministrul Apărării Naționale.

Armata României, a reamintit Angel Tîlvăr, este scutul care asigură siguranța României și libertatea tuturor cetățenilor săi, fiind un „garant” permament al unei vieți trăite în pace.

Armata asigură, prin oamenii care îi îmbracă uniforma cu onoare, mândrie, patriotism și simț al datoriei, securitatea și apărarea noastră, a tuturor, și este garantul unei vieți trăite în pace și libertate. La mulți ani, Armatei României! La mulți ani, România!”, a încheiat Angel Tîlvăr, ministrul Apărării Naționale.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *