Tinerii aflați sub influența drogurilor terorizează locatarii din centrul Bucureștiului

Situație alarmantă în centrul Bucureștiului. Sorin Stoicescu, fostul șef al Aviației Civile din România, a dezvăluit pentru Antena 3 CNN că o gașcă de tineri drogați au pus stăpânire pe mai multe blocuri din zona centrală a capitalei. Mașinile locatarilor și ușile apartamentelor au devenit ținta vandalizării. Mai mult, bătrânul spune că unul dintre tineri a încercat să îl înjunghie cu o șurubelniță.

Asociațiile de proprietari au decis să tragă un semnal de alarmă cu privire la creșterea îngrijorătoare a acestui fenomen în societatea românească. Din păcate, cei care încearcă să își apere drepturile devin victime ale acțiunilor agresive ale tinerilor drogați, în timp ce autoritățile par a fi neputincioase în fața răspândirii consumului și traficului de droguri.

Sorin Stoicescu, împreună cu 14 asociații de proprietari, au adunat dovezi video și au inițiat o petiție adresată autorităților pentru a solicita intervenția împotriva tinerilor drogați care provoacă acte de violență și vandalizare în blocurile din București. Această inițiativă a implicat adunarea de probe și întocmirea unor plângeri penale menite să atragă atenția asupra acestui fenomen periculos. De asemenea, este prevăzută și trimiterea unui memoriu către ministrul de Interne și șeful Poliției Române, însoțit de probele colectate prin intermediul camerelor de supraveghere din blocuri.

Sorin Stoicescu a dezvăluit că situația este disperată, iar locuitorii se simt efectiv terorizați de prezența tinerilor drogați în blocurile lor.  Cu toate acestea, autoritățile par să nu ofere protecție suficientă, iar locuitorii sunt nevoiți să se apere singuri cu sprayuri cu piper.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *