Tulburător: Un bărbat și-a violat propriile trei fiice minore

Un bărbat a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila fiind acuzat de săvârşirea a trei infracţiuni de viol contra fiicelor sale minore. Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, procurorii au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a unui inculpat pentru săvârşirea a trei infracţiuni de viol și pentru răzbunarea pentru ajutorul dat justiţiei.

Procurorii arată că, în perioada anilor 2008 – 2013, în baza aceleiași rezoluţii infracţionale, în repetate rânduri, prin folosirea de amenințări și constrângeri fizice, acesta le-ar fi determinat pe fiicele sale minore, în vârstă de 6 ani, 9 ani şi 9 ani, la debutul activității infracţionale, să întrețină mai multe raporturi sexuale contrar voinței acestora.

„Faţă de inculpat, s-a dispus în cursul anului 2023 măsura arestării preventive, fiind emis ulterior şi un mandat european de arestare, întrucât inculpat se află pe teritoriul Regatului Spaniei”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *