Turcul care a ucis și tranșat o femeie a fost internat în spital

Abdulkadîr Cam, bărbatul de 64 de ani arestat preventiv după ce a recunoscut că a ucis și tranșat o femeie din București, a fost internat în spitalul penitenciarului Jilava.

Potrivit avocatului său, primește tratament pentru mai multe afecțiuni medicale. În timp ce procurorii așteaptă expertiza psihiatrică în cazul său, avocatul cetățeanului turc vrea să ceară înlocuirea arestului preventiv cu o măsură mai blândă.

Arestat preventiv pe 12 aprilie după ce a recunoscut oribila crimă, cetățeanul turc a fost scos din arestul Poliției Dâmbovița și adus zilele trecute la spitalul penitenciarului Jilava.

Acolo, potrivit avocatului său, a reluat tratamentul prescris pentru o depresie de care suferă de la moartea soției sale, dar și pentru alte afecțiuni pentru care primește în total 11 pastile.

Tot avocatul său a transmis, potrivit stirileprotv.ro, că suspectul pare acum o persoană mult mai calmă, care regreta ce a făcut. Acesta primește ajutor de la fiica acestuia din Germania care a trimis avocatului diferite înscrisuri medicale din care reies diferite afecțiuni paihice.

În baza acestora, avocatul vrea nu doar să-l scoată pe suspect din arest preventiv, dar totodată să obțină și schimbarea încadrării faptelor din omor în lovituri cauzatoare de moarte, ceea ce ar însemnă și o pedeapsă mai ușoară.

Expertiza psihiatrică va conta însă foarte mult pentru că dacă medicii vor constata că bărbatul a acționat fără discernământ, atunci nu va face nici o zi de închisoare, ci va fi internat într-un ospiciu.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *