Vaslui: Fată de 8 ani agresată sexual de un adolescent de 16 ani și un bărbat de 46 de ani. Mama acesteia nu a făcut nimic, deși știa de cele întâmplate

O copilă din comuna Cozmești, Vaslui, a fost agresată sexual, în mod repetat, în toamna anului 2022, de un adolescent de 16 ani și un bărbat de 46 de ani. Autoritățile au fost alertate de o vecină a victimei, după ce ar fi auzit cele întâmplate de la mama minorei, care nu a făcut nimic pentru a-și salva fiica.

Vecinii victimei și ceilalți locuitori ai comunei Cozmești au fost șocați când au aflat cazul fetiței de 8 ani care a fost agresată sexual, în mod repetat, de un băiat de 16 ani și un bărbat de 46 de ani. Ambii au reședința în aceeași localitate.

Polițiștii au fost sesizați de o vecină a fetiței de 8 ani, care a aflat cele întâmplate de la mama victimei, care, deși știa ce s-a întâmplat, nu a făcut nimic în privința asta, preferând să păstreze tăcerea.

„La data de 10 martie 2024, Poliția municipiului Vaslui a fost sesizată cu privire la faptul că, o minoră din județul Vaslui ar fi fost victima unor abuzuri sexuale. Urmare a cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, la data de 12 martie 2024 s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de un minor, în vârstă de 16 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de agresiune sexuală, în formă continuată”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui, potrivit Adevărul.

Polițiștii vasluieni au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, împotriva tânărului de 16 ani. El a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Ulterior, la data de 14 martie 2024, urmare a cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din comuna Cozmești, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de agresiune sexuală”, au mai transmis reprezentanții IPJ Vaslui.

Autoritățile au luat împotriva bărbatului de 46 de ani măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. El a fost prezentat judecătoriei Vaslui, împotriva căruia a fost dispusă măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, vor continua cercetările în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală și agresiune sexuală, în formă continuată.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *