Viceprimarul USR al Sectorului 3 săltat de polițiști din baia unei școli de unde transmitea live – VIDEO

Lucian Judele, viceprimarul (USR) al Primăriei din Sectorul 3 a fost săltat de polițiști din baia unei școli și gradinițe de unde transmitea live.

Mâine sărbătorim Ziua Educației. Haideți să vedem împreună respectul și aprecierea pe care domnul primar Negoiță o are pentru școlile și elevii, profesorii din Sectorul 3.”, a afirmat Judele în filmare.

Acesta a descris asfaltul din curtea școlii. Ulterior Judele a intrat în instituție și după ce a descris felul în care arată unele săli de calsă, a decis să intre în baie.

Dialogul dintre director și viceprimar:

„Judele: Nu e niciun copil în baie.

Director: Vă rog frumos: de ce intrați peste copii în baie?

Judele: Domnu director, vede toată lumea că nu e nimeni în baie. Hai să fim serioși. Despre ce vorbim?

Director: Chem Poliția.

Judele: Hai să nu ne închidem aici în baie, că poate au nevoie (n. r.: cu referire la elevi). Nu vă filmez pe dvs. Haideți să ieșim din baie.

Ulterior directorul școlii a chemat poliția. După multe discuții, Judele a ieșit din baie și și-a continuat filmarea în incinta instituției. Ulterior, Judele a ieșit afară cu polițiștii.

Lucian Judele, viceprimarul (USR) al Primăriei din Sectorul 3, a fost săltat de polițiști din baia unei școli și grădinițe de unde transmitea live. El a spus miercuri la Antena3 CNN ce s-a întâmplat.

De câteva zile primesc sesizări de la cetățenii Sectorului 3, care au copii la Școala Mexic, și-mi spun că ai lor copii nu vor să studieze din cauza muncitorilor care intră cu flexuri în timpul orelor și copii învață într-un șantier, lucru pe care – vă spun sincer – nici nu mi-a venit să cred. Astăzi am fost la Școala Mexic, m-am prezentat polițistului local chemat de directorul, director care mi-a făcut un tur al școlii, director care mi-a arătat șantierul și mi-a spus că: „domnule viceprimar, știți cum e, dl Negoiță ne-a spus să dăm înainte așa cum e, să nu oprim cursurile”. I-am spus că nu pot fi de acord cu cele spuse de dânsul și ce văd la fața locului este mult mai grav față de ceea ce mi-au spus părinții. Tot părinții mi-au spus că este o singură baie unde intră copii de grădiniță, copii de școală gimnazială, atât fete, cât și băieți. Înainte de a intra în școală am vorbit cu directorul și cu polițistul local. Altfel, nu mi-ar fi făcut un tur al școlii, altfel eu nu știam unde este acea baie, eu nu am mai fost în acea școală. Niciodată. (…) Am intrat pe live. I-am spus dl director că voi lua câteva cadre. (…) Când eram la jumătatea holului de la etajul 1, dl director mi-a izbit o ușă în față și mi-a spus să nu mai filmez. Eu i-am spus că voi continua filmarea și voi arăta tuturor lucrurile la care sunt supuși copiii din Școala Mexic. În acel moment, am ajuns în baie împreună cu dl director și cu dl de la Poliția Locală. M-am asigurat că nu este niciun copil în baie. (…) Între timp dl director și dl polițist au devenit agresivi și au blocat ușa de la baie, moment în care le-am spus că dacă nu deschid ușa de la baie și ieșim împreună o să le fac plângere penală pentru privare de libertate. Eu filmam condițiile. (…) Știți ce mă interesează cel mai mult? Mă interesează ca dl Robert Negoiță să ia imediat măsuri ca acei copii să nu mai trăiască și să mai învețe într-un șantier”, a spus Lucian Judele.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *