Zeci de descinderi ale DIICOT și ale Poliției la traficanți de droguri și de persoane, în doar o săptămână

Poliţiştii au făcut în ultima săptămână 125 de percheziţii pentru combaterea criminalităţii organizate, iar în urma acestor acţiuni au confiscate diverse cantităţi de droguri.

Reprezentanţii Poliţiei Române au anunţat sâmbătă, că în perioada 8 – 14 martie, poliţiştii din cadrul structurilor de combatere a criminalităţii organizate, împreună cu procurorii DIICOT, au făcut 34 de acţiuni, pentru probarea activităţii infracţionale şi pentru destructurarea grupurilor infracţionale specializate în trafic de persoane, criminalitate informatică, trafic şi consum ilicit de droguri şi spălare de bani.

“În cadrul acestora, au fost efectuate 125 de percheziţii domiciliare şi 8 acţiuni de prindere în flagrant delict, fiind puse în executare 133 de mandate de aducere şi derulate activităţi investigative pentru probarea activităţii infracţionale a 117 persoane.

În cadrul dosarelor penale instrumentate, au fost emise 66 de ordonanţe de reţinere şi 36 de mandate de arestare preventivă. De asemenea, faţă de 8 persoane, a fost luată măsura controlului judiciar.

În urma activităţilor, au fost confiscate ori au fost instituite măsuri asigurătorii asupra a aproximativ 10.415 grame de canabis, 44 de plante de canabis, 4.448 de grame de cocaină, 18.973 de grame şi 129 de doze alte droguri, 677 de diverse comprimate, 24 de grindere şi 17 cântare”, au precizat poliţiştii.

De asemenea, în cadrul acestor acţiuni au fost confiscate ori au fost instituite măsuri asigurătorii asupra a 115 telefoane mobile, 4 laptopuri, 4 tablete, 21 de medii de stocare, 2 arme letale, 3 arme neletale, 6 autoturisme, 109.135 de lei şi 19.165 de euro.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *