A murit un procuror-șef din DNA

Un procuror-șef din cadrul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) a încetat din viață în urma unor probleme medicale, a transmis luni instituția anticorupție. Procurorul-şef al Biroului de Combatere a Infracţiunilor comise în legătură cu Achiziţiile Publice din DNA Diana Corina Oană- Stăncele a încetat din viață în urma unor probleme medicale.

Procuroarea DNA conducea acest birou important de Combatere a Infracţiunilor în legătură cu achizițiile publice din noiembrie 2018, de aproape 5 ani. Conform site-ului DNA, a fost reinvestită în funcție în iunie 2022. Biroul pe care îl conducea se află în Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție din cadrul DNA.

„Conducerea și personalul din cadrul Direcției Naționale Anticorupție își exprimă profundul regret pentru încetarea din viață, a doamnei procuror Oană- Stăncele Diana Corina, o bună colegă și un profesionist desăvârșit. În acest moment de mare cumpănă, transmitem pe această cale sincere condoleanțe familiei Dumnezeu să o odihnească!”, a transmis DNA într-un comunicat de presă.

Ea conducea Biroul de combatere a infracțiunilor comise în legătură cu achizițiiile publice în cadrul Serviciului pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracțiuni asimilate sau în legătură directă cu infracțiunile de corupție.

Oană- Stăncele Diana Corina a condus dosare importante în ultimii ani.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *