Accident extrem de grav, soldat cu trei morți: Un TIR a lovit o mașină, iar în urma impactului a zburat de pe un viaduct

În urma unei explozii la o roată, un TIR a lovit o mașină, care a căzut de pe viaduct în apropierea terasamentului căii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul s-a soldat cu trei victime.

Polițiștii rutieri, polițiștii de la transporturi și echipele medicale intervin pe Centura Sibiului, în județul Sibiu, pentru desfășurarea intervenției medicale și cercetarea împrejurărilor producerii accidentului, conform Mediafax.

„Din primele cercetări efectuate, se pare că în urma unei explozii la o roată, un autocamion a intrat în coliziune cu un autoturism, după care a căzut de pe viaduct în apropierea terasamentului căii ferate, incidentul fiind soldat cu trei victime”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu. Traficul feroviar este blocat și pe magistrala 200 Sibiu – Brașov.

Mai multe ambulanțe intervin vineri la un accident care a avut loc pe DN 1, Centura Avrigului, după un accident între o mașină și un TIR. Traficul rutier este blocat.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *