Accident grav, în Bacău, între o mașină și două autoutilitare. Trei victime

Două autoutilitare și un autoturism au fost implicate sâmbătă dimineață într-un accident produs pe DN2, în zona localității Valea Seacă, județul Bacău. Trei persoane au fost rănite. Circulația este oprită temporar.

Circulația este oprită temporar pe DN 2 Adjud-Bacău, în zona localității Valea Seacă, județul Bacău, în urma producerii unui accident în care au fost implicate două autoutilitare și un autoturism, anunță Centrul Infotrafic. În urma accidentului au fost rănite trei persoane, aflate în evaluarea medicală la fața locului.

„În urma coliziunii dintre acestea, au rezultat cinci victime, două dintre acestea fiind încarcerate. Din nefericire, pentru una dintre victimele încarcerate a fost declarat decesul de către echipajul medical prezent la fața locului”, potrivit ISU Bacău, scrie Mediafax.

Celelalte patru persoane sunt transportate în acest moment la UPU Bacău de către ambulanțele SMURD și SAJ, o persoană cu multiple traumatisme și trei persoane cu traumatisme ușoare și atac de panică.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *