Accident grav în Buzău: O mașină a intrat în plin într-un grup de copii

Poliţiştii fac cercetări marţi dimineaţă în urma unui accident rutier produs pe DN2C, în localitatea Smeeni, din judeţul Buzău, unde un autovehicul ar fi lovit un grup de pietoni care traversau drumul. Din primele date, grupul era format din copii care se îndreptau spre şcoală. Conform IPJ Buzău, copiii erau pe trecerea de pietoni. Patru dintre ei, cu vârste între 10 şi 13 ani, au fost transportaţi la spital. Informaţii iniţiale indicaseră că nu sunt persoane rănite.

Din primele date de la faţa locului a reieşit că autoturismul condus pe direcţia Costeşti către Pogoanele de către o femeie în vârstă de 39 de ani, din Smeeni, a surprins şi accidentat mai mulţi copii care s-ar fi angajat în traversarea drumului în zona marcajului pietonal, a transmis, IPJ Buzău.

În urma evaluării medicale iniţiale, 4 copii cu vârste cuprinse între între 10 şi 13 ani, au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri de specialitate.

În cauză va fi deschis dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *