Accident în Alba cu un șofer care nu avea permis și era beat: A luat o mașină de la locul de muncă și s-a răsturnat cu ea

Un tânăr de 18 ani din Zlatna s-a răsturnat cu un vehicul pe care îl conducea pe un pod pe malul râului Ampoi. Acesta a condus mașina pe drumurile publice până la locul accidentului fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, accidentul a avut loc joi, în jurul orei 05:00. Tânărul în vârstă de 18 ani, a condus o autoutilitară de la locul de muncă pe podul care face legătura între strada Gării şi şoseaua ocolitoare a oraşului Zlatna. Acesta a pierdut controlul vehiculului și s-a răsturnat pe malul râului Ampoi. Conform investigațiilor polițiștilor, tânărul nu avea permis de conducere, potrivit Știrile ProTv.

„Accidentul s-a soldat cu pagube materiale, iar în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul ar fi sustras autoutilitara din curtea societăţii comerciale al cărui angajat este şi, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi condus-o pe drumurile publice din Zlatna până în locul în care a avut loc accidentul”, se arată în comunicatul transmis de Agerpres de către IPJ Alba.

Polițiștii l-au testat pe tânăr cu aparatul etilotest, fiind constată o valoare de 0,42 mg/litru de alcool pur în aerul expirat. Ca urmare, acesta a fost transportat la spital pentru recoltarea de mostre de sânge, în vederea determinării nivelului de alcool din organism.

IPJ Alba a declarat că cercetările continuă în ceea ce-l privește pe tânăr, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *