Accident incredibil la Arad: Două autospeciale ale Poliției s-au făcut praf în timpul unei urmăriri în trafic

Două autospeciale de Poliţie au fost implicate, sâmbătă seara, într-un accident produs în oraşul Sântana, judeţul Arad, în timpul urmăririi în trafic a unui autoturism. Patru poliţişti au fost răniţi, fiind transportaţi la spital. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad a deschis o anchetă internă privind accidentul şi modalitatea în care poliţiştii au intervenit.

„În seara zilei de 28 octombrie a.c., în jurul orei 23:00, în cadrul unei acţiuni desfăşurate pe raza oraşului Pâncota, un echipaj de poliţie a pornit în urmărirea unui autoturism. Autoturismul urmărit şi-a continuat deplasarea, iar în oraşul Sântana, autospeciala de poliţie, aflată în urmărire, a intrat în coliziune cu o altă autospecială. 4 poliţişti au fost transportaţi la spital în vederea evaluării stării lor şi acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Arad.

În acest caz, a fost informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş, urmând a fi continuate cercetările pentru vătămare corporală din culpă. ”Concomitent, comanda IPJ a declanşat o cercetare internă, pentru clarificarea stării de fapt, modalitatea de intervenţie a poliţiştilor şi luarea măsurilor care se impun”, a precizat sursa citată. Poliţiştii au fost testaţi cu aparatele alcooltest şi DrugTest din dotare, rezultatele fiind negative în toate cazurile.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *