Accident mortal în Gherla: Un șofer aflat sub influența alcoolului a ucis 2 persoane

Accident rutier mortal în Cluj. Un șofer băut a ucis 2 oameni, sâmbătă seară, în apropiere de orașul Gherla. Conducătorul auto în vârstă de  24 de ani s-a angajat într-o depășire neregulamentară, ceea ce a dus la o coliziune frontală cu alt autoturism. Această manevră iresponsabilă a cauzat decesul unei femei și a unui bărbat. 

Una dintre victime este un bărbat de 67 de ani, iar cealaltă, o femeie de 63 de ani. Cei doi erau soți și veneau din Dej. Aceștia au fost găsiți în viață de către echipele de salvare, însă în stare gravă. Bărbatul se afla în stop cardio-respirator, iar femeia era inconștientă și încarcerată în mașină. Cu toate eforturile depuse, nu au mai putut fi salvați, potrivit infotrafic.24.

Șoferul responsabil pentru accident a fost supus unui test de alcoolemie, care a arătat că avea o concentrație de 0,60 mg de alcool pur în aerul expirat.

„Într-unul dintre acestea se afla o femeie încarcerată, ce prezenta multiple traumatisme și era în stare de inconștiență. S-a acționat imediat pentru descarcerarea acesteia și predarea către echipajul SAJ, în vederea transportului la spital pentru îngrijiri medicale. Totodată la locul accidentului a fost găsit și un bărbat în stop cardio respirator, întins pe sol în afara autoturismului. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare de către echipajele SMURD și SAJ, sprijinite de către echipajele autospecialelor de descarcerare. Manevrele de resuscitare sunt în desfășurare și în acest moment, însă, din păcate, până acum, nu au reușit să aducă semnalele vitale ale bărbatului”, a informat ISU Cluj.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *