Accident violent în Brașov: Un motociclist în vârstă de 18 ani a murit și altul este în comă

Două motociclete au fost implicate într-un accident violent, luni seară, între localitățile Holbav și Paltin din județul Brașov. Unul dintre motocicliști, în vârstă de 18 ani, a murit, iar celălalt este în comă și se zbate între viață și moarte, potrivit Observatornews.ro.

Un motociclist a pierdut controlul vehiculului și a intrat în plin în celălalt, care circula regulamentar. La locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje medicale. Unul dintre motocicliști, un tânăr în vârstă de 18 ani, nu a mai putut fi salvat, iar celălalt a fost transportat în stare gravă la spital și este în comă.

La data de 01 iulie a.c., în jurul orei 23:00, în localitatea Holbav, din județul Brașov, a avut loc un accident rutier între două motociclete de teren, care ar fi intrat în coliziune frontală. În urma impactului dintre cele două vehicule, a rezultat decesul unuia dintre conducători, un tânăr în vârstă de 18 ani și vătămarea corporală gravă a unui bărbat, în vârstă de 24 de ani, care în prezent se află la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate. La fața locului au fost direcționate echipaje de poliție rutieră, care au desfășurat activități specifice, în vederea stabilirii circumstanțelor și condițiilor în care s-a produs accidentul. În cauză a fost întocmit un dosar penal, urmând a se efectua cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, dosar aflat sub instrumentarea unui procuror de caz, desemnat din cadrul unității de parchet competente”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *