Ambulanţă distrusă! Agresorul a fugărit echipajul cu o sticlă spartă: „Te omor, te tai!”. Medic: „Şi acum cred că am cioburi pe mine”

Scene violente în Brașov, unde un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Braşov, din cadrul staţiei Râşnov, a fost agresat de un bărbat, după ce a solicitat asistență medicală. Bărbatul în vârstă de 26 de ani a sunat la 112 miercuri, în jurul orei 9:00, afirmând că are nevoie de ajutor medical întrucât simte o stare de agitaţie şi cefalee.

Ajuns la față locului, echipajul ambulanței a fost amenințat. Mai mult, bărbatul a început să spargă geamurile ambulanței.

„În momentul acela pacientul a venit alergând spre noi, a dat doi pumni în caroseria mașinii, a venit la geamul meu şi a dat un pumn atât de puternic încât a spart imediat geamul. Am avut cioburi în gură şi peste tot. Şi acum dacă mă scuturați cred că am cioburi pe mine. Șoferul a blocat uşile, a încercat să merge mai departe, nu putea să se încadreze pentru că era circulaţie pe stradă. Iar a venit după noi alergând, iar a lovit maşina şi apoi a fugit. Colegii, au încercat să îl urmărească de la distanță, măcar să nu îl piardă până vine Poliţia. În acel moment agresorul a găsit o sticlă pe jos, a spart-o şi a început să îl fugărească pe colegul asistent, strigând „Te omor, te tai!”, a spus Ramona Bătăran, medicul de pe ambulanța care a fost atacată, potrivit brasov.net.

La faţa locului, s-a prezentat o ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Râşnov, moment în care apelantul s-ar fi manifestat violent distrugând geamurile autospecialei de ambulanţă. Mai mult, acesta ar fi ameninţat cu acte de violenţă unul din membrii echipajului de Ambulanţă”, informează Poliţia judeţeană Braşov.

Datorită comportamentului agresiv și a istoricului său de astfel de incidente, tânărul a fost condus la o unitate spitalicească din zonă pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. În urma incidentelor poliţiştii au întocmit un dosar penal, în care fac cercetări, pentru distrugere, tulburarea ordinii, liniştii publice şi ameninţare.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *