Boxerul reținut fără să fie vinovat de crima din Sibiu dă în judecată poliția: „Mi-au dat cu pumnii în gură, cu picioarele. M-au luat la bătaie!”

Bărbatul reținut și audiat vreme de 12 ore în Sibiu ca suspect în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner spune că a fost bătut de poliție. Și nu e primul suspect care face astfel de acuzații. Din pușcărie, Gheorghe Dincă povestea că mascații din Craiova l-au bătut extrem de rău zile în șir, fără ca cineva să deschidă vreo anchetă în acest sens.

Acum, suspectul din Dolj refuză să țină de ce încasat și anunță că dă poliția în judecată.

Laurențiu Lăcătușu, tânărul din Valea Stanciului, județul Dolj, a povestit apoi cu lux de amănunte cum a fost agresat de polițiști. „Când am venit de la lucru m-au prins aici doi civili (în fața casei – n.red.). M-au tăvălit pe jos, mi-au dat cu pumnii în gură, cu picioarele. M-au luat la bătaie… Eu vin de la lucru să îmi iau bătaie de la poliție? De unde vii? Și unde mergi? Acasă? Suntem de la poliție, treci în mașină. Erau în civil. Domnule, stați așa, eu mă sui în mașină, dar o legitimație nu aveți? Ce legitimație, treci în mașină. Și atunci au început să mă târască pe jos”, a spus acesta.

Soția lui Laurențiu a fost martoră la toată scena. Femeia susține că a văzut mai multe persoane suspecte care dădeau târcoale locuinței. Speriată, și-a sunat soțul să vină acasă. Cand acesta a intrat pe stradă, oamenii legi s-au năpustit asupra lui. „Am țipat în gura mare să iasă vecinii, că m-am gândit că sunt hoți. Am strigat „vecine sari repede că îl omoară pe Laurențiu”. Când colo era poliția. Ce treabă avea el de aici, un salahor, să ajungă tocmai până la Sibiu să facă crima. Cum să se poată? Un țăran? Haideți, doamnă, să fim serioși, că nu vine un țăran de aici să îți dea în cap la oraș, că nu știe ăla. Tot de acolo s-a făcut și s-a dat. Și bagă oameni nevinovați”.

Bărbatul nevinovat a spus că va acționa în instanță pentru procedurile violente ale poliției.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *