Şeful Poliţiei Române a trimis o echipă de specialişti la Sibiu, pentru a ajuta în cazul omului de afaceri ucis în bătaie de tâlhari

Şeful Poliţiei Române a dispus ca o echipă de specialişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale să se deplaseze la Sibiu, pentru a ajuta în cazul bărbatului tâlhărit în propria casă de trei bărbaţi cu cagule. Cei doi ofiţeri de la Bucureşti lcurează împreună cu echipele de la Sibiu pentru identificarea şi prinderea suspecţilor.

Din dispoziţia Inspectorului General al Poliţiei Române, o echipă de specialişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale – I.G.P.R. s-a deplasat în judeţul Sibiu, pentru a acorda sprijin de specialitate, în cadrul anchetei. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi aplicării măsurilor legale”, a transmis, miercuri, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că este vorba despre doi ofiţeri, care lucrează la dosar împreună cu echipele din Sibiu. Deocamdată, anchetatorii nu au reuşit să-i identifice pe cei trei suspecţi. Bărbatul de 50 de ani, tâlhărit în propria casă în noaptea de sîâmbătă spre duminică, a murit la Spitalul Judeţean Sibiu în cursul serii de marţi. Șeful IPJ Sibiu este și el subiect de anchetă, fiind suspectat de abuz în serviciu și instigare.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *