Brăila: Un om a murit carbonizat, după ce o cisternă încărcată cu benzină și un autoturism au luat foc

O cisternă, care ar fi încărcată cu benzină, şi un autoturism s-au ciocnit, miercuri, pe DN 2B, în judeţul Brăila. iar apoi ambele vehicule au luat foc. Primele informaţii arată că o persoană ar putea fi încarcerată. Traficul este blocat complet.

În urma accidentului au rezultat 2 victime:

▪️șoferul autoturismului găsit încarcerat, carbonizat.

▪️șoferul autotrenului, conștient, a fost transportat la spital.

Totodată, având în vedere degajările mari de fum, pentru protecția populației din proximitate a fost transmis un mesaj de avertizare prin sistemul RO-ALERT.

Potrivit IPJ Brăila, din primele date obţinute reiese că şoferul unui autoturism care se deplasa pe DN 2B, dinspre Brăila către Buzău, ar fi efectuat o depăşire şi a lovit frontal o cisternă care se deplasa din sens opus.

„În urma evenimentului ambele vehicule implicate au luat foc, incendiul manifestându-se violent. Şoferul cisternei a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a precizat IPJ Brăila.

Traficul a fost deviat dinspre localitatea Silistraru – dreapta pe DJ 255A către localitatea Unirea- DE584 şi dinspre municipiul Brăila – DN 2B – stânga pe DC 8 – DE 584.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *