Bucureștean care a pierdut la păcănele în Galați a amenințat cu toporul o angajată, a spart aparatele și a furat 35.000 de lei

Un bărbat din București a făcut ravagii într-o sală de jocuri de noroc din Galați, după ce a pierdur la păcănele. Acesta a spart aparatele, a amenințat o angajată cu toporul și a furat suma de 35.000 de lei. În tot acest timp, bărbatul a fost însoțit de cei doi fii ai săi.

Polițiștii gălățeni au fost sesizați la 112 cu privire la faptul că mai multe persoane ar fi sustras o sumă de bani dintr-un bar din satul Toflea, comuna Brăhășești, județul Galați, potrivit Adevarul.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, a reieșit că un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din municipiul București, a jucat la un aparat electronic tip Slot Machine, unde a pierdut o sumă de bani, după care a părăsit locul respectiv. Ulterior, acesta a revenit, fiind însoțit de doi tineri, fii acestuia, în vârstă de 17 ani, respectiv 18 ani, care aveau asupra lor un topor și un obiect contondent. Au provocat un scandal monstru, cerându-i angajatei să-i restituie bărbatului suma de bani pe care acesta o pierduse în timpul jocului

Bărbatul ar fi lovit de mai multe ori aparatul electronic tip Slot Machine cu toporul, iar cei doi tineri ar fi tras de aparat reușind să îi desfacă caseta cu bani, din care ar fi sustras suma de aproximativ 35.000 de lei, după care ar fi părăsit locația, a anunțat IPJ Galați.

Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, distrugere și tulburarea liniștii și ordinii publice.

În urma audierii celor doi tineri, cu vârstele de 17, respectiv 18 ani, și după administrarea materialului probator în cauza penală, la data de 5 februarie 2024,  polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de aceștia.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *