București: Ștampilă de vot pierdută, găsită de poliție în geanta unui membru al secției

După intervenția poliției într-o secție de votare din Sectorul 2, unde s-au găsit buletine de vot gata ștampilate, un alt incident a fost raportat în Sectorul 6.

Potrivit unor surse din cadrul secției, la Secția de votare nr. 1245 de la Colegiul UCECOM din Sectorul 6, în jurul orei 9, s-a pierdut o ștampilă de vot. A fost solicitată intervenția poliției, iar în urma cercetărilor ștampila a fost găsită în geanta reprezentantei USR din secție. Aceasta riscă dosar penal. „

„Cu privire la informațiile solicitate, prin care menționați că o persoană ar fi pierdut ștampila, în timp ce se afla în incinta unei secții de votare, din Sectorul 6, Serviciul Informare și Relații Publice este abilitat să comunice următoarele:

La acest moment, sunt efectuate verificări de către polițiștii Secției 20 Poliție, în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale ce se impun”, transmite Poliția Capitalei.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat persoana în cauză, o femeie, „în vârstă de 72 de ani, membru al comisiei, iar în urma efectuării controlului corporal și al bagajului, asupra acesteia a fost găsită ștampila. Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 20 Poliție Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt,”, mai transmite Poliția Capitalei.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *