Captură de droguri: Cultură de canabis, descoperită de DIICOT în curtea unei case din Constanța

Un bărbat din județul Constanța a fost reținut pentru 24 de ore, după ce polițiștii au descoperit o cultură de canabis în curtea casei lui. În urma perchezițiilor, oamenii legii au confiscat aproape 17 kilograme de masă verde, dar și peste un kilogram de plante uscate și dispozitivele necesare întreținerii culturii. Individul înființase cultura indoor pe parcursul acestui an, cu scopul de a vinde drogurile obținute.

Au fost puse în executare două mandate de percheziție domiciliară, pe raza județului Constanța, fiind descoperite și ridicate patru plante de canabis în greutate de 16,7 kilograme (masă verde), dispozitive și produse necesare întreținerii plantelor (sistem de iluminare special și îngrășăminte), 29 de tulpini cu inflorescențe puse la uscat în greutate de 576,87 grame, precum și inflorescențe uscate reprezentând cantitatea de 852,56 grame canabis”, au transmis reprezentanții DIICOT.

La finalul audierilor, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. În cursul zilei de joi, bărbatul va fi dus la Tribunalul Constanța, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru trafic de droguri de risc.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.”, mai transmite DIICOT. 

Spread the love

One thought on “Captură de droguri: Cultură de canabis, descoperită de DIICOT în curtea unei case din Constanța

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *