Traficant de droguri de mare risc, arestat preventiv după ce a fost prins în flagrant în Satu Mare

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Satu Mare a transmis miercuri, 8 noiembrie, că un traficant de droguri din judeţul Satu Mare a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Se pare că acesta a fost prins în flagrant în timp ce deţinea în scopul comercializării, în autoturism, cantitatea de 299 de plicuri cu materie vegetală cu compus MDMB-4en-PINACA (drog de mare risc).

„Ulterior, au fost puse în executare trei mandate de percheziţie domiciliară, în judeţul Satu Mare, în urma cărora au fost descoperite şi ridicate un cântar electronic de mare precizie, materie vegetală de culoare verde-olive, precum şi mai multe plicuri transparente, din material plastic, cu sistem de închidere de tip zip-lock. S-a reţinut şi faptul că, pe parcursul anului 2023, inculpatul (recidivist) a comercializat diferite cantităţi de drog de mare risc, pentru suma de 25 lei pentru o doză (plic). În cursul acestei zile judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile”, a precizat DIICOT.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Biroului Rutier Satu Mare şi al jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *