Judecătoarea drogată din Suceava își intimida fostul soț cu interlopii. S-a folosit de bodyguarzi ca să-și ia copiii de la bărbat

Noi detalii șocante ies la iveală în cazul judecătoarei din Suceava care se droga cot la cot cu traficanții și primea șpagă. Femeia s-a folosit de bodyguarzii interlopilor ca să își ia copiii de la fostul soț. Mai mult, DIICOT arată că locuința judecătoarei devenise bârlogul consumatorilor de droguri. Ana Maria Chirilă, iubitul și traficantul care îi furniza droguri vor rămâne în arest preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit magistraților, judecătoarea a apelat la serviciile de pază și protecție ale unor temuți interlopi pentru a recupera copiii de la fostul soț. În dosar se arată că doi indivizi au însoțit-o pe judecătoare acasă la bărbat ca să-i ia pe minori, pe motiv că fostul partener ar fi putut face scandal. Iar datele șocante nu se opresc aici.

S-a stabilit că, în perioada septembrie–octombrie 2023, inculpata a deținut în locuința sa droguri de mare risc în vederea consumului propriu, iar în anumite perioade a pus la dispoziția unor persoane locuința sa în vederea consumului de droguri”, se arată în dosarul de la DIICOT.

Pe 31 octombrie, judecătorii au decis să îi prelungească arestul preventiv judecătoarei cu încă 30 de zile. Împreună cu ea, după gratii vor sta și cei doi complici, iubitul și cel care îi furniza droguri. 

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *